Ups! U problemu sam - Problemi komunikacije

Zašto je komunikacija jedan o ključnih problema u adolescenciji? S kim je to mladima teško da komuniciraju? Stručnjaci tvrde ne samo sa roditeljima i drugim odraslim osobama, već i sa vršnjacima. Zašto su mladi sve češće usamljeni u grupi?

Od čega sve zavisi komunikacija, u kojim situacijama je ona kompromitovana i koja je uloga društvenih mreža u tome, čućete od psihologa i psihoanalitičara Vesne Brzev-Ćurčić. Učenici Desete gimnazije "Mihajlo Pupin" odgovaraće na pitanja kako se postaje popularan u društvu i zbog čega se ljudi ismejavaju.

Glume: Nina Srdić Hadži-Nešić, Ana Ninković, Nikolina Kokunešovski, Đorđe Mišina, Aleksa Jovanović, Sergej Bojović, Ana Škiljević, Aleksa Petrović, Andrea Simonović, Nevena Eskić, Milena Radovančev, Balša Leković, Nikola Bićanin, Nastasija Leontijević, Luka Jovanović, Lazar Šljukić, Katarina Dimitrijević, Jelena Stupljanin, Jasmina Večanski, Mila Manojlović, Nikola Fišeković.
Scenario: Maša Vujošević, Milica Jevtić, Isidora Milosavljević, Filip Grujić, Andrija Ilić, Dejan Prćić i Tamara Vešković
Reditelj Maša Vujošević