Novi početak - 4. emisija

I akteri četvrte epizode serijala odlučili su se za život na selu

Mladi bračni par, Janko Hrubik i Ana Torđanski odlučili su da se vrate na selo, ohrabreni podrškom tima emisije "Novi početak".

Janko je upravo završio studije veterine u Novom Sadu. Svoju izabranicu je upoznao preko muzike - on ima rok bend a ona je vokalni solista. Iako su ljubitelji potpuno različitih pravaca, muzika ih je ipak spojila.

Supružnici su izabrali da im novo prebivalište bude u selu Aradac, kod Zrenjanina. Janko je odrastao u tom kraju, a Ana je dolazila iz rodnog Zrenjanina u posetu baki jer je odatle poreklom njena majka.

Voditeljka Marija Veljković je sa timom emisije "Novi početak" pronašla tri kuće na prodaju u tom kraju, čija je vrednost, po pravilima serijala do 1.200.000 dinara. Mladi par će izabrati jednu i sa tim predlogom konkurisati kod Ministarstva za brigu o selu Vlade Republike Srbije, za sredstva namenjena za kupovinu kuće sa okućnicom.

Veliku dobrodošlicu poželeće im lokalna sredina u kojoj većinu čine Slovaci. Kroz emisiju upoznaćemo najstariji harmonikaški ženski bend "Meškarke", kao i brojne druge značajne ličnosti ovog malog, ali živopisnog mesta u Vojvodini.

Želja mladog bračnog para da se bave pčelarstvom i da imaju odgajivačnicu pasa. Emisija "Novi početak" omogućiće da im se i ovi životni planovi ostvare.