Na večeri kod: Vladimir Kovačević

Čast da kao poslednji domaćin, u ime tima "So" ugosti suparničku ekipu pripala je najmlađem takmičaru serijala, Vladi Kovačeviću.

Talentovani glumac se u finalnoj emisiji serijala predstavio i kao odličan imitator, duhovit i zabavan domaćin ali i jednako dobar kuvar. Nenada Kneževića Kneza, Dragicu Radisavljević Cakanu, Bojanu Stamenov, Jelenu Živanović Zanu, Gocu Lazarević i Baneta Tomaševića - domaćin je razveselio i nasmejao... najpre svojim menijem ali još više - "umećem" u kuhinji!
Nesuđeni vaterpolista, Vlada je otkrio da je tokom sportske karijere branio boje oba "večita rivala" ali i da mu je fudbal, uz zdravlje, "najvažnija stvar na svetu". Saznaćete i kako se snašao u ulozi junaka crtanih filmova, ko mu je omiljeni glumac i sa kojom damom bi voleo da "podeli kadar".
Videćete, naravno, kako su Vladini gosti reagovali na sve ono što im je spremio ali i kakvu atmosferu za stolom su ostvarili svih 12 takmičara zajedno, u finalnoj epizodi serijala "Na večeri kod..."
Timu "Biber" će se pridružiti i Vladini "saborci": Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Suzana Mančić i Izvorinka Milošević. Članovi oba tima su se prisetili najinteresantnijih momenata iz serijala u kome su, kako uglas kažu - svi uživali... A izjasnili su se i čiji su ih specijaliteti najviše oduševili.

Učesnici TV serijala "Na večeri kod..." su : Nenad Knežević Knez, Jelena Živanović, Izvorinka Milošević, Goca Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Suzana Mančić, Bane Tomašević, Bojana Stamenov, Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev i Vlada Kovačević.