Novi početak-7.emisija

Sedma akcija podrške novom životnom početku, Zasavica

Ekipa emisije "Novi početak" imala je izazovan i težak zadatak - da pronađe slobodne kuće za porodicu koja je izrazila želju da novi život započne u Zasavici, najpopunjenijem selu u Srbiji.

Ljubavna priča aktera naše sedme emisije, ravna je onima iz ljubavnih romana - Nenad Belomarković i Milica Čulibrk iz Mačvanske Mitrovice, bili su par tokom svojih tinedžerskih godina. Međusobne razlike u tom životnom dobu, dovele su do prekida veze. Putevi su im se razdvojili, osnovali su svoje porodice, dobili decu... Deceniju kasnije, Miličina majka "kumovala" je ponovnom susretu Milice i Nenada. Ljubav se ponovo probudila i danas ovaj bivši-sadašnji par, nakon samo godinu dana novog zabavljanja ima i dete.

Milica i Nenad su se na konkursu Ministarstva za brigu o selu (Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Srbije) izjasnili da bi želeli da se nastane u selu Zasavica.

Ovo mesto je poznato kao jedno od najprosperitetnijih u našoj zemlji - kraj obiluje pašnjacima, tamo se proizvodi i najskuplji sir na svetu (sir od magarećeg mleka) i odgaja jedinstvena sorta svinja - "mangulica".