Autoportret-Predrag Miki Manojlović

Jedan od najpopularnijih glumaca, Predrag Miki Manojlović, provešće televizijsku publiku kroz skrivene delove svoje biografije i odgovoriće na pitanja koja mu do sada nisu postavljena. Miki otkriva da mu je žao što nije imao vremena, a strašno je želeo, da poeziju Arsena Dedića pretoči u sliku, u film i vodi nas na Tajno mesto, prostor koji će biti ostvarenje njegovog sna i ideje kojoj je posvetio život. 

Gost Mikija Manojlovića je Ivan Medenica, profesor na FDU, teatrolog i pozorišni kritičar. U rubrici "Dijalog" oni problematizuju neka od najznačajnijih pitanja, između ostalih, kakve su institucije kulture danas i kako moderno misliti u pozorištu.

Ekipa "Autoportreta" imala je i dva iznenađenja za Mikija Manojlovića. Posle niza godina ponovo se susreo s Garabetom Garom Tavitjanom, velikim umetnikom, prvim bubnjarem grupe "Leb i sol", a iz Njujorka, u brašnu do lakata, video poruku mu šalje glumac Uliks Fehmiu. U rubrici Moj izbor čuveni glumac govori  o ljudima koji nisu odavde a koji su nas prepoznali i radili projekte značajne za nas. Tako je njegov gost Lavinija Davenport, koscenarista i producent filma o Timoti Džonu Bajfordu, a u "Autoportretu" razgovaraju o novim projektima.