Čitaj mi!

Jutro će promeniti sve, 18. i 19. spojene

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Anđela odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i razgovara sa Darijom, što će joj doneti otrežnjenje. Saša priznaje Svetlani da se videla sa umirućim ocem, što ova ne prihvata na dobar način... Filip i Ljuba se bacaju na posao pisanja master radova za studente, koji će ih izvući ih finansijskih problema. Saša saznaje da je gazda njenog bivšeg lokala opet otvorio Nulu i preuzeo sve njene klijente. Ona i Anđela, kao Boni i Klajd, kreću u osvetu.

Uloge tumače: Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković.
Scenaristi: Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević. Režija: Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.