Jutro će promeniti sve, 14. i 15. spojene

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Ljuba odlazi u svoj rodni grad gde je vreme naizgled stalo. Majka Rada se nada da će joj sin što duže ostati, sestra Mira sa troje dece je srećna što posle ko zna koliko vremena vidi brata. Ljuba se sreće sa prijateljima iz detinjstva, Zvonjom i Šiljom, koji žive iste živote kao i pre deset godina. Suočavajući se svojom prošlošću, Ljuba shvata da ni on nije daleko dogurao u odnosu na ljude i grad iz kog je davno pobegao.

Filip isfrustriran svojim nepostojećim seksualnim životom na sve načine pokušava da to promeni. Anđelu iznenadi Darijin poziv koji je stavlja pred nove izazove. Sašu potpuno poremeti neočekivana poseta i ona saznaje stvari koje će joj promeniti dosadašnji život.

Uloge tumače: Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković.
Scenaristi: Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević.
Režija: Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.