Sumnjiva lica, 15. i 16. spojene druga sezona

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Neočekivan obrt u političkim dešavinjima ostavio je Cvijoviće ne samo razočarane i poražene, već i u ozbiljnoj finansijskoj krizi. Iako im se čini da su sve lađe potonule, Života još uvek gaji nadu da će Vlada pasti, čime bi se formirala koalicija pomoću koje bi se Milorad vratio u politički život. Životina iščekivanja će se obistiniti, na veliku radost cele porodice! Srećne vesti da je kabinet dao ostavku, i da je Milorad pozvan na razgovor u Vladu, u dom Cvijovića donosi poslušni Pera pisar iz Ministarstva. Ljiljana, Života i Maja, kao na iglama, čekaju vest o ishodu pregovora...

Milorad je nervozan zbog prvog dana na poslu, ali mu stvari ni malo ne olakšavaju Života i, posebno, Ljiljana koja se uživela u ulogu "gospođe ministarke". Života ima velike planove i namerava da ih, zahvaljujući Miloradovoj poziciji, realizuje, a Ljiljana posvećeno radi na svom imidžu i društvenoj promociji.
Miloradu je jasno da ministarski posao ni malo neće biti biti lak uz ovako ambiciozne i naporne roditelje. Zadatke koji ga očekuju u kabinetu olakšaće mu iskusna i sposobna sekretarica Vesna. Ali, sme li Milorad da joj veruje?
U građenju novog imidža, odlučna da unapredi svoj društevni status, Ljiljani smeta Maja. Ljiljana ima velike planove za Milorada, a tu se, po njoj, Maja nikako ne uklapa.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević, Branka Katić, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Nebojša Milovanović, Ljubomir Bandović, Goran Jevtić, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Jelena Petrović, Goran Slavić, Danica Maksimović, Mira Peić Armenulić, Dragana Đukić, Vesna Čipčić, Dubravko Jovanović...
Urednica serije: Tamara Baračkov
Reditelji: Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov, Goran Stanković, Pavle Vučković
Scenaristi: Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov, Slobodan Obradović