Sumnjiva lica, 5. i 6. spojene druga sezona

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Velja na sve načine pokušava da se oslobodi i pobegne iz Životinog podruma, ni ne sanjajući da će ga odatle izbaviti neko od koga to najmanje očekuje. Ljiljana i Života neuspešno ubeđuju Milorada da Velja stoji iza naručenih tekstova. Kako Milorad odbija da im poveruje, Cvijovići odlučuju da uzmu stvar u svoje ruke.

U Sivkovićevoj kući nastaje panika, kada Olja i Smilja shvate da je ministar pobegao. Bez Velje na raspolaganju, Olja i Milorad moraju sami naći ministra, pre nego što nastane problem, ali katastrofa je neizbežna.

Milorad i Olja moraju naći način da saniraju štetu koju je Sivković napravio svojim televizijskim nastupom. Ali, to nije jedini problem koji im ministar priređuje. Njegova demencija postaje izvor novih peripetija, koje će se, ovoga puta, odraziti na Miloradov privatan život.

Istovremeno, kriza oko ministrove bolesti izaziva podele u stranci, a kao pretendenti na njegovu poziciju u Vladi izdvajaju se - Lukovac i Milorad.
Nakon raskida sa Veljom, Sanja okreće novi list, odlučna da drastično promeni svoj život.
Miloradovo odsustvo sve više opeterećuje Maju.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević
Režija Vladimir Tagić, scenario Milena Depolo