Sumnjiva lica, 33. i 34. spojene, prva sezona

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Doktor Puzigaća i Tina saopštavaju Aci da će biti kandidat njihove stranke za narodnog poslanika. Vođenje kampanje kao i pripremu Ace za sva politička iskušenja koja ga očekuju, na sebe preuzima Tina. Aca pokušava da pridobije Milorada za svoju političku opciju, ali bez uspeha. Milorad je u novom političkom angažmanu video priliku za trijumfalni povratak u Beograd i ne želi sada od toga da odustane.

Milorad i Aca su u sve većem sukobu. Pada i opklada ko će od njih dvojice postati narodni poslanik na izborima. Za to vreme, Batica i Sine pripremaju spektakularnu političku promociju stranke na lokalu
angažovanjem estradne zvezde. Politika sve više ulazi u kuću Aleksandra Pantića zvanog Aca Beton. Anđa i Milorad se sukobe u kuhinji oko politike i moralnih vrednosti.

Igraju: Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Mirjana Karanović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Slobodan Ninković, Jelena Đokić, Nikola Vujović, Miloš Vlalukin, Igor Damnjanović, Katarina Marković, Boris Milivojević, Vladan Dujović, Jovana Gavrilović, Andrija Kuzmanović i drugi. 
Scenaristi Slobodan Obradović i Dragan Nikolić, režija Darko Lungulov