Sumnjiva lica, 39. i 40. spojene, prva sezona

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Pošto je izabran za poslanika u Republičkom parlamentu Milorad se zajedno sa Majom vraća u Beograd. Smeštaju se kod njegovih roditelja. Pred njim je novi život - rad u stranci i Parlamentu. Već na samom početku stvari nisu onakve kakve je Milorad očekivao da će biti.

Milorad se upoznaje sa radom stranke i svojim novim stranačkim kolegama. Na iznenađenje svih, kao i njega samog, već prvog radnog dana od predsednika stranke, ministra Sivkovića, dobija vrlo važno zaduženje. Za Maju je život u kući Cvijovića neizdrživ. Ona razmišlja da se što pre odseli od njih.

Igraju: Nikola Rakočević, Boris Isaković, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Miloš Timotijević, Marta Bjelica, Feđa Stojanović, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Branka Katić, Isidora Minić, Andrej Šepetkovski, Nada Šargin, Bojan Žirović, Nataša Marković, Branka Šelić, Jelena Trkulja, Miljana Gavrilović, Marko Gvero i mnogi drugi.
Scenario: Petar Mihajlović
Režija: Vladimir Tagić