Moja generacija Z, 39. i 40. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).

Susret Adrijane i reditelja Igora odiše strašću ali i neprijatnošću. Adrijana ne zna kako da reaguje jer je cela situacija bila na ivici pristojnosti. Kaća i Koska nastavljaju muzičku saradnju. Deo odeljenja počinje da pohađa radionice koje organizuje Crveni krst. Mihajlo konzumira lake droge. Reditelj Igor insistira da se on i Adrijana sastanu kako bi joj objasnio o čemu se radi. Međutim, ponovo je napada, ali Mihajlo je bio tu i spasao je Adrijanu. Borko priča u odeljenju za Ljiljanu i razrednog.

Milan je video oca koji, očigledno, vodi paralelan život u Beogradu. Majka Vida, i ovaj put, ima razumevanja kako za Milanovog oca tako i za njegovo postadolescentsko ludilo koje ovog puta dobija ozbiljne razmere. Mina mu je podrška. Darko je sve dalje od košarke kao životnog poziva i sa Bojanom sanja karijeru rep zvezde.

Reditelji: Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.