Moja generacija Z, 43. i 44. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji). Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.

Svi se spremaju za ekskurziju i veoma su uzbuđeni zbog toga. Bojana i Mihajlo razgovaraju i naslućuje se da bi na ekskurziji konačno mogli da reše sve nedoumice u svom odnosu i uđu u vezu. Borko nabavlja alkohol za celu ekipu, a Adrijana obilazi radnje i drogerije ne bi li kupila sve što joj treba za ekskurziju. Kaća i Koska planiraju prvi javni nastup na ekskurziji... Svi su puni planova, ali neki od njih će se sigurno izjaloviti: Ljiljana saopštava Bojani da je dobila ponudu za još bolji posao koji podrazumeva ponovnu selidbu u drugi grad...

Milan i Vida imaju ozbiljan razgovor kao dve odrasle osobe. Darkov otac takođe pokušava ozbiljno da razgovara sa sinom, ali prvi put ne o košarci, nego o seksu na ekskurziji.
Direktorka škola i razredna Ana su ponosni na Deanu koja je uspela u akciji prikupljanja novca kako bi svi učenici mogli da putuju.

Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.