Moja generacija Z, 41. i 42. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji). Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.

Iako majci želi sreću u ljubavi, Bojana pokušava da se izbori sa neprijatnošću koju joj je donela Ljiljanina veza sa razrednim. Adrijana pomaže Vasi da se pripremi za odgovaranje engleskog, od čega mu zavisi budućnost... Nastavnik Ranko se sreće sa Vasinim i Darkovim očevima i objašnjava im da njihovi sinovi nisu toliko dobri košarkaši kako misle.

Marija u knjižari sreće Stefana i uvodi ga na tonsku probu grupa Backstage i Zemlja gruva u SKC-u. Stefan se ne javlja Ivani misleći da će to ostati njegova i Marijina tajna. Marija, međutim, objavljuje njihovu zajedničku fotografiju. Srđan i Bojan su u školi videli novu učenicu koja im se osmehnula. Devojka im se toliko dopala da su krenuli da je traže po učionicama, ali bez uspeha. Ivana otkriva da je Stefan bio na koncertu sa Marijom a da joj to nije rekao. Sledi ozbiljna svađa.

Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.