Vojna akademija, 31. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Ris je svima u mislima. Pojedinačno se prisećaju svakog ponekog emotivnog trenutka sa njim i shvataju šta je on značio u njihovim životima. Klisura se uselio kod Zimčeta da je neguje, jer izgleda da je njoj najteže. Ris i Lila, posle vrlo napetih "triler" scena, uspevaju da se domognu cilja. Veza sa spasiocima je uspostavljena, ali teroristi mogu da upadnu svakog trenutka. Ris zato odlučuje da se sam zabarikadira u prostoriji i da čuva predajnik. Lila želi da ostane, ali on je ubedi da se vrati hodnikom nazad, što ona nerado čini. Nadica odlazi na razgovor za posao kod čuvenog beogradskog advokata Petea. "Klasići" sede kod Zimčeta i gledaju vesti o oslobađanju aerodroma. O Risu se ne zna još ništa. On, međutim, sedi sam sa mitraljezom i neko pokušava da razvali vrata.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević