Sumnjiva lica, 5. i 6. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Velja na sve načine pokušava da se oslobodi i pobegne iz Životinog podruma, ni ne sanjajući da će ga odatle izbaviti neko od koga to najmanje očekuje. Ljiljana i Života neuspešno ubeđuju Milorada da Velja stoji iza naručenih tekstova. Kako Milorad odbija da im poveruje, Cvijovići odlučuju da uzmu stvar u svoje ruke.

U Sivkovićevoj kući nastaje panika, kada Olja i Smilja shvate da je ministar pobegao. Bez Velje na raspolaganju, Olja i Milorad moraju sami naći ministra, pre nego što nastane problem, ali katastrofa je neizbežna. Smilja ostaje da čuva kuću, što neće biti ni malo jednostavno jer vilu počinju da opsedaju Cvijovići, ali i Lukovac.

Velja otkriva Olji svoje motive koji stoje iza napisanih tekstova o Sivkoviću.
Milorad i Olja moraju naći način da saniraju štetu koju je Sivković napravio svojim televizijskim nastupom. Ali, to nije jedini problem koji im ministar priređuje. Njegova demencija postaje izvor novih peripetija, koje će se, ovoga puta, odraziti na Miloradov privatan život.
Nakon raskida sa Veljom, Sanja okreće novi list, odlučna da drastično promeni svoj život.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelka Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Branka Katić...
Urednica serije: Tamara Baračkov
Reditelji: Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov, Goran Stanković, Pavle Vučković
Scenaristi: Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov, Slobodan Obradović