Sumnjiva lica, 7. i 8. drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Poruka koju je dementni Sivković poslao Miloradu u Smiljino ime, produbljuje bračne probleme između Maje i Milorada, a ovaj nesporazum izaziva čitavu pometnju u porodici i potpuni haos. Maja je zgrožena saznanjem da je Milorad vara sa Smiljom, i kreće u potragu za svojim mužem, ne bi li se suočila sa njim.

Iako je Milorad doneo odluku da odlazi iz stranke, Velja nikako ne prihvata povlačenje. Šta više, veoma je iznenađen činjenicom da je Milorad spreman da tako olako Lukovcu prepusti ministarsku fotelju. Velja sa Oljom pravi plan kako da Milorada vrate u politiki život.

Miloradova ostavka nije jedina briga koju Velja ima. Lukovac koristi situaciju, spreman da preuzme vlast u stranci, a za ostvarivanje ovog cilja, neophodan mu je ministrov potpis!
Ljiljana i Života postavljaju ultimatum Miloradu, uvereni da će on pod pritiskom pristati da se vrati u politički život. Ali, to neće biti tako jednostavno. Milorad, umoran od svega, misli da je spreman da se odrekne komfora koji su mu oduvek pružali roditelji, i sa Majom započne novi život.
Sivkovićeva kuća postaje glavna meta i Lukovca i Velje, ali i Živote i Ljiljane. Svako ima svoj plan, svako ima svoj cilj za koji je spreman da se bori.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelka Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Branka Katić...
Urednica serije: Tamara Baračkov
Reditelji: Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov, Goran Stanković, Pavle Vučković
Scenaristi: Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov, Slobodan Obradović