Sumnjiva lica, 25. i 26. prvi ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Suzana nagovara Milorada da Maji pošalje pismo i tako otpočne komunikaciju sa njom. Aca Beton sklanja sve sumnjive papire iz skladišta i iz opštine u strahu od dolaska inspektora. Odlučuje da u pomoć zove šefa policije, Žiku Letvu. Kod kuće, Maja počinje štrajk glađu ne bi li ubedila Anđelku i Acu da je oslobode zatočeništva.

Suzana saopštava Miloradu da Maja ima udvarača koji hođe da je ženi i da on mora hitno da ode kod nje da to spreči. Acu Betona posećuje Kresoja i daje mu rok od pet dana da mu vrati novac koju mu je dužan. U stovarište stiže Aleksa Žunjić, sreski špijun, i prihvata se zadatka da pronađe tajanstvenog inspektora. Milorad odlučuje da poseti Maju na svoju ruku.

U glavnim ulogama: Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Gordan Kičić, Mladen Sovilj, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Sloboda Ninković, Boris Milivojević, Vlasta Velisavljević, Jovana Gavrilović, Maja Šuša, Vlada Dujović, Katarina Gojković, Branko Janković, Duško Radović, Bora Nenić i mnogi drugi.
Scenarista: Petar Mihajlović, saradnik na scenariju: Boban Jevtić
Reditelj: Goran Stanković