Moja generacija Z, 33-36 spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", generaciji "Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini zmaja po kineskoj astrologiji).

Mihajlo je, kada je video kako se razvija odnos Bojane i Darka, snimio skrivenu poruku upućenu Bojani i postavio je na izazov generacije. Bojana ne zna šta da radi. Dok ona razmišlja druge devojke počinju da se javljaju Mihajlu, oduševljene njegovim nastupom. Ceo razred se sprema za predstojeći pismeni iz engleskog jezika, a Vasini roditelji postavljaju ultimatum: ili će popraviti ocene ili će morati da odustane od košarke. Vasa je pismeni loše uradio, ali iznenada dobija priliku da popravi svoj rad.

Svi se okupljaju kod Milana u kafiću u podrumu kako bi mu pomogli oko sređivanja prostora. Marija sve vreme uživo prenosi šta rade na Instagramu. U kafić dolaće i neki profesori koji žele da pomognu.

Bojana konačno snima svoj odgovor Mihajlu, ali ga ipak ne okači na Izazov, jer vidi snimak Mihajla i Ivane koji je veoma uznemiri. Celo društvo čestita Mihajlu što je smuvao Ivanu, a Bojana pati... Profesorka Tamara razotkriva Vasinu prevaru sa pismenim, ali mu daje šansu da ispravi grešku: za tri nedelje mora da savlada svo gradivo, ili će ga prijaviti direktoru škole... Adrijana nagovara Bojanu da odu zajedno na FDU da se malo upute u tamošnje studije, a Borko na ulici slučajno ugleda Ljiljanu i Razrednog i otkriva da su u vezi.
Marija polazi na časove samoodbrane, kako bi se izborila sa strahom i paranojom koju oseća od kako je naletela na svog najvećeg fana. U tome joj pomaže Mina, koja već godinama trenira borilačke veštine.

Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Režija Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.