Moja generacija Z, 21-24 spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", generaciji "Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini zmaja po kineskoj astrologiji).

Kaća dobija glavnu ulogu u školskoj predstavi ali odustaje što izaziva veliko čuđenje njenog društva. Srđan iz crvene smene nije zadovoljan ulogom koju je dobio i ljubomoran je na Bojana koji igra Romea. Kaća priznaje Bojani da je u drugom stanju i da to niko drugi ne zna. Bojana je šokirana i poverava se svojoj majci. Mihajlo sumnja da se i Koski dopada Bojana pa pokušava da svoje sumnje potvrdi i na probama koje se održavaju u podrumu Zmajevog gnezda.
Matea trpi vršnjačko nasilje od starije devojke sa čijim je dečkom bila. Pokušava da zataška problem, ali on eskalira kada se ta devojka pojavi u školi spremna da se obračuna. Ceo razred staje u Mateinu odbranu i sprečava tuču. Stefan i Ivana se mire, jer Ivana prevazilazi problem da javno pokaže da je sa Stefanom.
Nakon razgovara sa Bojanom i Adrijanom, Kaća odlučuje da prizna majci da je u drugom stanju. Majka reaguje vrlo nežno i puna je podrške. Arijana takođe odlučuje da podrži drugaricu tako što poziva Uroša, oca deteta, da dođe iz Praga. Uroš celu situaciju shvata veoma ozbiljno i dolazi spreman za ženidbu.
Bojan prijavljuje sebe i Darka preko Marije koja vodi čitav događaj, ali Darko mora da ide na utakmicu, jer dolazi američki skaut da ga gleda. Mina nikako ne može da se uklopi u društvo i Milan ulazi u direktan sukob sa momcima da bi odbranio njen, ali i svoj ugled. Otkriva Mina, u stvari, nema sponzora, nego bogatog tatu. Mina to čuje i raskida sa njim.

Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Režija Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.