Nepobedivo srce, 4-15

„Nepobedivo srce“ je televizijska serija snimljena 2011. godine u produkciji RTS i Košutnjak filma po motivima romana Milice Jakovljević, u režiji Zdravka Šotre koji je napisao i scenario.

Miroslavljev trud se isplatio. Staša je uspešno položio razred. Sledi nagrada: Miroslavu je ponuđeno da se zaposli u banci Stašinog oca kao činovnik. Kuma Stašinih i Mileninin roditelja, gospođa Stajić, je za goste iz Amerike organizovala koncert na kome je svirala Milena, a Miroslav je pevao. Amerikanci oduševljeni njegovim glasom nude mu stipendiju u Italiji, gde bi učio opersko pevanje. Inženjer Stanković, posle bezuspešnog udvaranja, kaže Mileni da mu je žao što je srce poklonila gitaristi.

Uloge tumače: Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Ljubomir Bulajić, Danijela Mihajlović, Predrag Ejdus, Zenaida Dedakin, Marija Karan, Dragana Mićalović, Katarina Žutić, Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Nataša Ninković i mnogi drugi.

Nagradu za najbolji Glumački par godine, po izboru čitalaca TV Novosti, na 47. Filmskim susretima u Nišu 2012. godine, dobili su Sloboda Mićalović za ulogu Milene Novaković i Ivan Bosiljčić za ulogu Miroslava Balšića.