Moja generacija Z, 13-16 spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", generaciji "Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini zmaja po kineskoj astrologiji).

Mihajlo, Adrijana, Kaša i Koska, na putu do škole, u autobusu, nailaze na izgubljenu staricu koja ne zna gde se nalazi. Iako kasne u školu, odlučuju da joj pomognu. Odvode je u bolnicu gde radi Kaćina mama.
Miki, Minin vozač i obezbeđnje, pripit ulazi u stan, Milan se krije. Neočekivano Miki počinje Mini da poverava svoje ljubavne jade. Srđana ispali devojka kada ga pred celim Gnezdom poljubi zbog izazova. Dok se on ne priključi izazovu i prikaže kao kul, Srđan nema mira ali ni ostali koji su se zatekli u Gnezdu.
Koska započinje flert sa Mateom iz crvene smene. Ona je vrlo popularna, a on pomalo smotan, pa nije siguran "na čemu je". Pri tome, u okolini škole se pojavljuje Matein bivši dečko, navijač Dovla, koji očigledno ne prihvata da je njihova veza završena. Iako mu Dovla pripreti, Koska prihvata Bojanin savet da kaže Matei kako se oseća.
Darko se povredio dok je igrao basket sa Bojanom, Deanom i Ivanom. Deana ga vozi lekaru i njih dvoje provode čitav dan zajedno. Srđan i dalje smišlja kako da odgovori izazovu generacije.

Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Režija Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.