Moja generacija Z, 5-8, spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", generaciji "Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini zmaja po kineskoj astrologiji).

Vasa je u procepu izmešu škole i košarke. Kako nikada nije bio dobar šak siguran je da je bavljenje košarkom prava stvar za njega, ali da je to baš tako? Bojana se bori sa osećanjem pripadnosti. Više nije deo ekipe u Mitrovici a ne oseća ni da pripada ekipu u Beogradu.

Vasin tim gubi u vrlo važnoj utakmici. Dok momci imaju probu benda, devojke odgovaraju na prvi izazov generacije. Koska provaljuje da je Bojana autorka bloga „srednjoškolka" i obećava da to nikome neće reči. Društvo odlučuje da, iako nisu pozvani, upadnu na proslavu 18. rođendana, Deane, popularne devojke iz crvene smene.

Ponovo smo u Crvenoj smeni: Lažna audicija se odvija u Milanovom podrumu, svi su došli jer ih je Mina pozvala, ali niko ne zna kakvu je zvrčku Mina pripremila za Bojana i Srđana. Na audiciji se pojavljuje fantastično zgodna cura, koja vezuje oči i ruke Srđanu i Bojanu... sve to snima Ivana i kači na Jutjub.

U Crvenoj smeni Marija pokušava sa Koskom da pronađe gde se stvarno nalazi Milanov otac, koji je u avgustu otišao na koncert Rolingstounsa i još uvek se nije vratio. Bez uspeha. Deana pokušava da se približi Milanu, koji je besan na svog oca i porodičnu situaciju.
Bojan i Darko na zgražavanje Srđana, otkrivaju zajedničko interesovanje za rep muziku i prave prvu stvar Crveni zmajevi.

Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Režija Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.