Jagodići, 7-12

„Jagodići“ je televizijska serija iz 2012. godine, nastavak serije “Sva ta ravnica“. Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka u banatskom selu. Glavni likovi su otac i njegovi sinovi, koji prolaze kroz turbulentne veze.

Uz pomoć Klare Hajraček, Branko uspeva da neprimećen napusti mesto zločina. Na fotografiji koju je pronašao vidi se Mihalj Šijački, trinaest godina mlaći, a na drugoj fotografiji on stoji sa pokladarskom maskom. Sumnja se da je Šijački krvavi brica, ali dolazak Kunca i Vasića na Kaštel, menja situaciju. Oni tvrde da imaju svedoka koji je na mestu zločina video Branka Jagodića. Oni od Branka traže objašnjenje, on se zapetljava u lažima, ali mu neočekivano u pomoć priskače brat Jovan.

Uloge tumače: Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Ivan Bosiljčić, Radoslav Milenković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Slavica Vučetić, Nina Janković, Nataša Ninković, Gorica Popović, Milorad Mandić i drugi. Reditelj Miroslav Lekić.

Na 3. Fedisu 2013. godine nagradu za najbolji glumački par dobili su  Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. Slavica Vučetić i Radoslav Milenković nagrađeni su Poveljom za zapaženu ulogu, a Miroslav Lekić Zlatnom antenom za režiju.