Čitaj mi!

Novi početak

U devetnaestoj epizodi TV serijala i nacionalnog humanitarnog projekta "Novi početak", upoznaćete Sanju i Marka Pejića iz Čačka.

Sanja je pre mnogo godina slučajno pokucala Marku na vrata i - od tada je počela ova veza, više se nisu razdvajali. Upravo proslavljaju deset godina braka, a nakon mnogih turbulencija, odlučili su da napuste grad i presele se u selo.

"Novi početak"

Za promenu životne sredine odlučili su se zbog bolesti Markove majke ali i zbog želje da priušte zdraviju sredinu za odrastanje njihove dece. Izbor je pao na opštinu Lučani, koja ima bogato prirodno nasleđe i blizu je autoputa.

"Novi početak"

Ovom paru je tim emisije "Novi početak" ponudio tri kuće u tri različita sela ovog okruga, u kojima bi mogli započeti novi život. Usput, upoznali su i mnoge znamenitosti ovog kraja i podsetili se prirodnih lepota Ovčarsko-kablarske klisure, gde su se venčali.

"Novi početak"

Voditeljka Marija Popović je pripremila poseban pokon za ovaj par, povodom njihovog bračnog jubileja...

"Novi početak"

Nakon izbora najadekvatnijeg doma u kom će Pejići započeti novi život, usledile su i opsežne pripreme za sadnju malina. Na ovom zadatku, okupili su se mnogi prijatelji ovog para i organizovali pravu mobu.

"Novi početak"

I dok će se Marko u budućnosti baviti malinama (na placu od skoro 50 ari), Sanja će gajiti različito povrće tokom cele godine - u velikom plasteniku...

"Novi početak"

I ovog petka, od 21 sat pratite emisiju "Novi početak" na RTS Svet programu.

"Novi početak"