Čitaj mi!

Stigni me ako znaš

Novy sezonu popularnog kviza "Stigni me ako znaš", pratimo petkom u 22.00 na Prvom i RTS Svet programu.

U trećem izdanju ovog popularnog kviza takmičari nas zabavljaju svojom originalnošću, znanjem, ali ponekad i neočekivanim neznanjem koje naravno uvek daje dinamiku igri. Kao i tokom prethodne dve sezone, svakog petka u naše domove stiže mnogo napetosti i novih informacija...

Kroz takmičenje nas vodi glumica i TV voditeljka Kristina Radenković, a scenarista i kreativni producent kviza je Dušan Bulić.

"Stigni me ako znaš", Kristina Radenković

Pravila kviza ista su kao i u prve dve sezone - sve podseća na društvene igre, poput "Monopola" i "Čoveče, ne ljuti se" - četiri takmičara kreću se po interaktivnoj tabli i cilj je da pomoću tačnih odgovora naprave pun krug i dođu do svojih početnih pozicija. Ukoliko na svom putu naiđu na drugog takmičara, oni ga izbacuju iz igre, odnosno "pojedu". U svakom krugu igre, takmičari imaju po 30 sekundi da odgovore na šest pitanja iz opšte kulture. Pitanja nisu previše teška, i većina gledalaca će znati odgovor na njih, zato - okupite prijatelje i porodicu petkom od 22 časa i proverite svoje znanje, pamćenje, snalažljivost i brzinu reagovanja uz kviz "Stigni me ako znaš".