Čitaj mi!

Plava ptica: Plavoptičasti trikovi!

Osman je majstor trikova i svaki njegov trik je sasvim, sasvim specijalan! Koje je sve trikove radio u 18. sezoni, podsetimo se u subotu, 12. februara, u 13.15 na RTS svet programu.

Da li čaša može da bude žedna? Da li kačket može da šeta? Da li lenjir može da leti? Da li bojice mogu da nestanu? Pa naravno da mogu! Sve je to moguće uz pomoć Osmanovih plavoptičastih trikova! A kako da ih uradite, otkrijte u našem specijalu, u subotu, 12. februara 2022. godine u 12.05 na Prvom programu Televizije Srbije! Pišite nam na e-mail: plava.ptica@rts.rs, na našu fejsbuk stranicu ili na našu dobro poznatu adresu: Takovska 10, 11 000 Beograd, sa naznakom "za emisiju‚ Plava ptica".

"Plava ptica"

O "Plavoj ptici" brinu: urednice i scenaristkinje Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Miodrag Kolarić, glumci: Osman Ahmed, Borka Tomović, Andrijana Oliverić, Marija Medenica i Miroslav Petrović, scenografkinje Mira Andrejević i Tanja Ivanović, kostimografkinja Aleksandra Stošić Krstović, kompozitor Dragoljub Ilić, montažerka Nada Dodig Zildžić i mnogi drugi.