Čitaj mi!

Novi početak

Mladi par koji je život u Beogradu zamenio povratkom u selo Banja kod Aranđelovca

Marijana Ilić i Dragoljub Nikolić, započeli su bračni život u Beogradu. Iako su oboje pronašli zaposlenje u struci (ona je profesor hemije, a on učitelj) - primanja ovog mladog para nisu bila dovoljna da pokriju troškove života u prestonici. Zato su odlučili da odu iz grada, u Dragoljubovo rodno selo i tamo započnu novi život.

"Novi početak"

Dragoljubovi roditelji i rodbina neizmerno su se obradovali što im se sin i unuk vraća u mesto svojih  predaka - selo Banja kod Aranđelovca.

"Novi početak"

Voditeljka Marija Veljković i tim emisije "Novi početak", odabrali su tri kuće od kojih će, zahvaljujući donaciji Ministarstva za brigu o selu Vlade Republike Srbije - ovaj par izabrati jednu, u kojoj će od sada živeti.

"Novi početak"

Osim novog doma, ovaj mladi par će uz pomoć tima emisjije "Novi početak", ostvariti i zaposlenje u struci.

I to nije sve - Marijana i Dragoljub će dobiti svu potrebnu pomoć i logistiku za započinjanje dodatnog porodičnog posla, koji će im obezbediti stabilnije finansije za život porodice. 

"Novi početak"

Biće to, po preporuci angažovanih stručnjaka emisije - proizvodnja lavande i smilja. Ove biljke ne zahtevaju preterano angažovanje, a donose pristojnu zaradu. U novi posao uvešće ih i dati im potrebne smernice jedan od trenutno najvećih proizvođača bilja, bivši košarkaš Kosta Perović...

"Novi početak"

"Novi početak", petak 28. januar u 21.00, na Prvom i RTS svet programu.