Čitaj mi!

Na večeri kod: Zija Valentina

Večiti dečak sarajevske muzičke scene, osnivač i vođa grupe Valentino, Zijo se pokazao kao šarmantan, duhovit i vrlo snalažljiv domaćin a usput je svojim pesmama i oduševio članove Biber ekipe.

Zijo se podsetio rodnog Sarajeva, muzičkih početaka ali i otkrio zašto misli da su muškarci bolji kuvari i priznao kakav je džentlmen. Njegova lepša polovina, glumica Marta Keler je ispričala kako su se ona i poznati roker upoznali, pa i objasnila koliko su supružnici različitog temperamenta.

"Na večeri kod"

Zijo je i na pijaci bio duhovit kakav jeste dok su i njegovi gosti ostali verni tradiciji pa se ni ovoga puta nisu skupili svi u isto vreme.

Koga su tražili u Escape room-u i kako su se snašli u ovoj sve popularnijoj "Igri bekstva iz sobe" videćete pre prave bosanske večere koju im je Zijo priredio.

"Na večeri kod"

Da li je krompir samo dekoracija uz meso, kakve su japanske baklave i kako se na španskom kaže friteza čućete tokom večere na kojoj su Neda Ukraden, Vanesa Šokčić, Jelena Jovičić, Frano Lasić, Zvonko Marković i Slobodan Šarenac zaista uživali a koga je i zašto Ziki izabrao za sledećeg domaćina... pogledajte u ponedeljak Na večeri kod Zija Valentina.