Čitaj mi!

RTS ordinacija: Prva emisija šeste TV sezone

U duhu starih dobrih navika nastavljamo druženja u RTS ordinaciji. U šestoj sezoni vaše omiljene emisije o zdravlju očekuju vas novosti, ali će sve ono što volite ostati isto.

Neverovatne ispovesti o borbi za zdravlje poznatih sportista, novinara, pevača, glumaca. Priče javnih ličnosti o borbi sa kilogramima, saveti vrhunskih stručnjaka o tome kako sačuvati zdravlje i novosti iz oblasti ishrane.

Kroz tri zanimljiva bloka, biće priče o svemu onome što je važno za očuvanje i unapređenje zdravlja, biće reči o tome kako kontrolisati potrebe za štetnim namirnicama, kako odabrati zdravu ambalažu za hranu, kako negovati kožu lica, koliko se brzo može oporaviti od raznih operacija, kako pobediti pritisak koji svi osećamo svakodnevno u vreme pandemije, novosti o ženskim ginekološkim problemima, a pratićemo i novosti o virusu korona.

Marija Popović
Marija Popović

U prvom delu emisije, "Moja borba", priče o svojim najvažnijim borbama za zdravlje podeliće javne ličnosti, a novina će biti što će u rubrici "Moja dijeta" otkriti kako su se izborili sa viškom kilograma, ali ne zbog standarda lepote već zbog zdravlja.

Centralne teme u bloku "Ordinacija" će kao i uvek biti rezervisane za vrhunske stručnjake iz svojih oblasti u kojima ćemo se baviti svakodnevnim životnim navikama, operacijama, procedurama, tretmanima, lečenjem...

Blok koji volite "Hrana kao lek", neće izostati ni ove sezone. Hrana utiče na gotovo svaki proces u telu, a ako znamo da je više o 70 odsto imuniteta u crevima, jasno je zašto bez znanja o zdravoj hrani ne možemo sačuvati zdravlje.

Autor i voditelj emisije: Marija Popović.
Reditelj: Nenad Krkelić