Čitaj mi!

Magazin Srbija na vezi

U novom izdanju emisije Magazin Srbija na vezi gledaćete...

O Investicionoj i poslovnoj konferenciji dijaspore i mehanizmima saradnje sa srpskom privredom, govori gost emisije, Miroslav Lutovac, savetnik predsednika Privredne komore Srbije, nakon povratka iz Ciriha, gde su se na jednom mestu okupili u želji da se što pre realizuju konkretni projekti, a za koje su i švajcarski privrednici zainteresovani.

Nacionalna konferencija o filantropiji, koja je imala za cilj da podstakne osnivanje lokalnih fondacija, održana je u Beogradu, u organizaciji fondacije Trag. Okupila je stotinak predstavnika javnog, privatnog i poslovnog sektora, i oni su naši sagovornici.

Pred početak ovogodišnje skijaške sezone na srpskim planinama, i otvaranju ski staza najpre na Kopaoniku, onda na Staroj planini i Torniku na Zlatiboru, govori direktor Skijališta Srbije, Dejan Ćika.

Prof.dr Vesna Dimitrijević Srećković, endokrinolog i stručnjak za ishranu, u vreme Božićnog posta, podseća nas na njegove blagodeti za zdravlje, ukoliko se pravilno hranimo. Muzički gosti emisije, Bilja Krstić i "Bistrik" kroz originalno pojanje uživo u studiju, uče nas tradicionalnim muzičkim vrednostima Srbije i balkanskih naroda. Suzana Gvozdenović Puzović
Suzana Gvozdenović Puzović

Urednici emisije Suzana Gvozdenović Puzović i Dragana Živojnović
Reditelj Dragica Gačić