Čitaj mi!

Priđi bliže: Ljubav je najbolji učitelj

II-3 je dobilo novog profesora srpskog. To je direktorka, čija opsednutost romantičnom poezijom u kombinaciji sa rigoroznom disciplinom izaziva negodovanje odeljenja i želju da se Arsić vrati.

Međutim, II-3 će se tek na sugestiju Bebine sestre od tetke, Višnje, odlučiti na akciju. Višnja ima rešenje i za Anjine i za Bebine ljubavne probleme, dok se Zeka snalazi sam. Njegov izbor devojke iznenadiće Tamaru. Ali to nije ništa u poređenju sa iznenađenjem koje bendu sprema kod Velisavljevića prezaduženi Deki.

Igraju: Radoslav Milenković, Vesna Stanković, Srđan Ivanović, Željko Mitrović, Jovana Andrić, Miloš Jović, Aleksandra Pantić i dr.

Izvršni koordinator serije je Nevena Mladenović-Blagojević, urednik Tamara Vešković, scenarista Danica Pajović, kompozitor Vladimir Graić, muzički urednik Ana Pavlović, producent Milorad Konrad, scenografi Miroslava Andrejević i Marija Poznanović, kostimograf Suzana Gligorijević, montažer Nenad Džodić, direktor fotografije Zoran Sinđelić i reditelj Petar Stanojlović.