Čitaj mi!

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Luksuz i kvalitet opstaju - Aleksandar Đorđević

Aleksandar Đorđević je čovek koji se bavi lepim. Ručni rad i kvalitet proizvoda stavlja u prvi plan svakog brenda.

Zaslužan je za razvoj luksuznih brendova kod nas i dovođenjem važnih ličnosti iz sveta koji ukazuju na značaj vrhunskog ručnog rada, umetničkih izrada skupocenih muških odela i na dela umetničkih krojača koji se u svetu izuzetno cene u muškoj visokoj modi.

Ručna izrada luksuzne odeće i predmeta nikada neće biti zamenjena mašinama, a u svetu postoji industrija luksuza koja u vreme krize na veliko iznenađenje cveta.

Elitna robna marka uradi sve da bi dobrom klijentu osigurala autentičnost, orginalnost i ekskluzivitet.

Krojači izuzetno skupe odeće u gigantskim korporacijama već dugo izdvajaju segment luksuza koji ostaje ograničen na one koji razumeju šta je autentičan individualan rad zanatlije. Takvi proizvodi garantuju eleganciju, umerenost, visoki kvalitet i vrhunski luksuz.

U Beogradu na "24 sata elegancije" videli su se ručno rađeni predmeti od tekstila i kože, majstori svog zanata, krojači i cipelari, veliki zaljubljenici svog posla, ljudi puni strasti prema modi i poslu kojim se bave.

Neki od najvećih evropskih majstora ručne izrade odela, košulja i cipela po meri boravili su u par navrata u Beogradu da bi predstavili svoje majstorstvo u okviru "24 sata elegancije ".

Taj događaj i promocija Beograda u Evropi i svetu, bila je prilika da Beograđani osete čari luksuza u svom gradu i otkriju autentične inspiracije među majstorima svog zanata u svom gradu.

Vi i Mira Adanja-Polak Vi i Mira Adanja-Polak

Autor:
Mira Adanja-Polak

U emisiji"Vi i Mira Adanja-Polak" gosti su ličnosti iz sveta nauke, kulture, politike, umetnosti i biznisa. [ detaljnije ]