Čitaj mi!

Priđi bliže: Izbori (se)

Zavirite iza kulisa izbora za predsednika odeljenja u trećoj epizodi tinejdžerske igrane serije "Priđi bliže".

II-3 ne zna kako da se odluči između dva kandidata koji su gotovo po svemu isti. Da li će u kampanji prevagnuti prijateljske veze, lažna obećanja ili nešto treće? Za to vreme i Moma vodi svoju političku bitku. Kako se na nekoliko razgovora za posao kao uslov pojavilo članstvo u političkoj stranci Moma u očajanju počinje da razmišlja o toj mogućnosti. Ne znajući kojoj opciji da se prikloni u pomoć poziva sveznajućeg Pašu. Ljubici se ne mili Paša, a Bebi da joj otac zagazi u političku kolotečinu.

Igraju: Dragoljub Ljubičić Mićko, Ivana Mihić, Željko Mitrović, Nebojša Dugalić, Jovana Andrić, Miloš Jović, Đorđe Filipović, Anja Mit i dr.
Izvršni koordinator serije je Nevena Mladenović-Blagojević, urednik Tamara Vešković, scenarista Danica Pajović, kompozitor Vladimir Graić, muzički urednik Ana Pavlović, producent Milorad Konrad, scenografi Miroslava Andrejević i Marija Poznanović, kostimograf Suzana Gligorijević, montažer Nenad Džodić, direktor fotografije Zoran Sinđelić i reditelj Petar Stanojlović.