Čitaj mi!

Pazi mladost

Pazi mladost je ušla u četvrtu sezonu debatovanja, razmene mišljenja, analiziranja različitih situacija i problema. U novom serijalu mladi će imati priliku da izraze svoje mišljenje, stav i iskustva sa vršnjacima kroz razmenu argumenata i logičkog zaključivanja.

Kroz 12 epizoda debatovaće se: o gradovima sa visokom stopom kriminala, o upotrebi sile u odbrani od provalnika, o dobru i zlu u pričama za decu, o umetničkim delima i da li svetski muzeji treba da ih vrate zemljama vlasnicama, o Klubu 27, o redistribuciji sreće u društvu, o partnerskim odnosima, o učenicima i profesorima, o podršci javnih ličnosti političkim kandidatima.

Učesnici debata su debateri Otvorene komunikacije, srednjoškolci i studenti. Voditelji su Mila Manojlović i Nermin Ahmetović.

Kroz naredni serijal emisije Pazi mladost, mladi će imati priliku da izraze svoje mišljenje, stav i iskustva sa vršnjacima kroz razmenu argumenata i logičkog zaključivanja.

5. Klub 27

Tema debate - U Klubu 27 spadaju popularni muzičari, glumci i sportisti koji su preminuli sa 27 godina, najčešće od posledica zloupotrebe alkohola, droge... Neki od članova ovog kluba su Ejmi Vajnhaus, Kurt Kobejn, Moskri, Džimi Hendriks, Džim Morison... Ovaj Dom bi radije bio član "Kluba 27" nego živeo prosečnim životom.

Emisija je realizovana u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja Republike Srbije,
Fakultetom za poslovne studije i prava - FPSP.

Autor emisije Nermin Ahmetović. Produkcija ARTBEAT.