Čitaj mi!

Da li će auto-osiguranje ipak poskupeti?

Mnogi vozači su početkom avgusta platili skuplje osiguranje od auto-odgovornosti, budući da su osiguravajuća društva iznenada podigla cene. Na svu sreću, Narodna banka Srbije je to stopirala i sada je u toku povraćaj sredstava svima koji su skuplje platili.

Ipak, ta priča nije potpuno završena, jer kako ekipa emisije SAT saznaje, poskupljenje će se svakako desiti, samo je pitanje kada i koliko će vozači više plaćati. To je i razlog zbog koga su razgovarali sa viceguvernerom Narodne banke Srbije i pokušali da otkriju da li osiguravajuća društva smeju da podignu cene, za koliko i kada bi to moglo da se desi.

Ljubitelji automobila uživaće u novom citroenu "C5 erkros", jangtajmeru BMW "serije 5", a prava poslastica je test sportske tojote "jaris GR" na kojoj će u oktobru najbolji instruktori iz Finske, koje šalje "Toyota Gazoo rally team", držati treninge sportske vožnje na stazi centra NAVAK.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je nedeljom u 00.30 č na Prvom programu.

 

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]