Čitaj mi!

Na putu za Montevideo

Osma epizoda: Na putu za Montevideo fudbaleri provode svoje dane na brodu "Florida", uglavnom trenirajući i trčeći po palubi, čime skreću pažnju ostalim putnicima, posadi i radoznalim damama.

U sklopu treninga Dunster (Nebojša Ilić) im zadaje staru igru "trule kobile". Igri se pridružuje Amerikanac grčkog porekla Arči (Tzortzoglou Stratos), ljubitelj fudbala i muž lepe Keti (Nataša Vojnović), ali se to ne završi onako kako je on očekivao.

Na brodu svako otkriva svoju zanimaciju, Balerina (Aleksandar Radojičić) zanimljivu igru u potpalublju, Nosonji (Uroš Jovčić) se svidi jedna Francuskinja, a Tirke (Miloš Biković), Milutinac (Viktor Savić) i Moša (Petar Strugar) pomažu malom Stanoju (Predrag Vasić) koji je tužan zbog neuzvraćene ljubavi devojčice sa broda.

Rajko (Mima Karadžić) je u ozbiljnim priprema za svadbu Rose (Danina Jeftić) i Tirketa, na veliko čuđenje Tirketove mame Rajne (Gordana Đurđević) i bez znanja budućih mladenaca. Rus Kiril (Marko Mak Pantelić) sve više zaokuplja Rosinu pažnju u Kotoru.