Čitaj mi!

Plavoptičasti trikovi!

Od krotitelja magičnih kockica i novčića stiže specijal ispunjen čistom magijom! Dobro... i čašama, kašikama, selotejpom i ostalim rekvizitama za trikove. Koje je sve trikove Osman radio u 19. sezoni, podsetimo se u subotu, 18. juna, u 11:30, na Prvom programu RTS-a.

Kako da naučite da levitirate? Da li postoji snaga misli koja može da iskrivi kašiku? Koje su to čarobne reči koje običnoj vodi menjaju boju i razdvajaju nerazdvojne novčiće? Odgovore na ova pitanja otkriće vam krotitelj magičnih kockica, novčića i čaša - Osman!

Naravno, prisetićemo se i neukrotivog Gospodina Dž, koji nije izbegao ni jednu jedinu epizodu, a da ne upadne u sred trika.

Naš specijal gledajte u subotu, 18. juna 2022. godine u 11:30 na Prvom programu Televizije Srbije! Pišite nam na e-mail: plava.ptica@rts.rs, na našu fejsbuk stranicu ili na našu dobro poznatu adresu: Takovska 10, 11 000 Beograd, sa naznakom "za emisiju‚ Plava ptica".

O "Plavoj ptici" brinu: urednice i scenaristkinje Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Miodrag Kolarić, glumci: Osman Ahmed, Borka Tomović, Andrijana Oliverić, Marija Medenica i Miroslav Petrović, scenografkinje Mira Andrejević i Tanja Ivanović, kostimografkinja Aleksandra Stošić Krstović, kompozitor Dragoljub Ilić, montažerka Nada Dodig Zildžić, muzički urednik Dobrosav Predić, dizajner tona Srđan Filipović i mnogi drugi.

Let, let do sledeće sezone!

Plava ptica Plava ptica

Autor:
RTS

Plava ptica i dalje leti svake subote u 12:05 na Prvom programu Televizije Srbije! Svi drugarići dobro znaju da u plavoptičastom letu uvek mogu da uživaju u raznim avanturama, saznanjima i dobroj muzici. [ detaljnije ]