Čitaj mi!

Jutarnji program

- E-fakture i elektronska fiskalizacija primenjuje se više od mesec dana. Šta kaže javni sektor i šta se u hodu ispravlja? Odgovor ministarstva finansija na najčešća pitanja koja i nama postavljate čućemo posle pola 8.

- Klima je sve ekstremnija, a kratkotrajne vremenske nepogode sa grmljavinom, pljuskovima i gradom biće sve češće. Stradaju usevi i voćnjaci, ali i pored toga samo petnaestak procenata obradivih površina i samo tri u privatnom vlasništvu je osigurano. Zašto se ratari i uz pomoć države ne osiguravaju i da li sa zebnjom gledaju samo u nebo ili tako gledaju i na polise osiguranja?

- Njih dvojica već dve godine vode serijal "Mudrolije o motorima" na youtube-u i kroz njega promovišu život na dva točka. Povodom jubilarne 100-te epizode odlučili su da se upuste u jednu veliku avanturu, i krenu na put dug oko 3 hiljade kilometara. Bilo je to putovanje stazama stare Jugoslavije, a na njemu su vozili stare Tomos motore - Tomos 14M, i Tomos 14V. Sve su to snimali i pričali o različitim utiscima koje su uz put imali. Njihovu Mudroturu, predstavljamo vam posle pola 10

- U našoj stalnoj rubrici ponedeljkom - Nazdravlje, danas govorimo o najčešćim alergijama

- Posle odličnog početka sezone u Svetskom GT šampionatu, u kome je nastupio kao prvi Srbin u istoriji, naš najbolji automobilista Dušan Borković dobio je ponudu koja se ne odbija, i po svemu sudeći, karijeru nastavlja u reliju. Duca Borković će biti sa nama posle pola 11

- Na samom kraju u goste nam dolazi grupa Ljubičice iz Pančeva nastala 2011. godine. Mada sebe često opisuju kao rokenrol bend, glavna karakteristika njihovog stila je spajanje različitih žanrova muzike. Grupa Ljubičice, koju čine braća Petar i Vuk Stevanović, nakon pauze od dve godine, vraća se na scenu novim singlom "Opet".

Urednik emisije je Aleksandar Tucaković, a pred kamerama će biti Bojana Marković