Čitaj mi!

Na večeri kod Dušana Svilara

Najmlađi u svojoj ekipi ali i ovoj sezoni, talentovani Dušan Svilar pokazao se kao vrlo prijatan i isto toliko snalažljiv domaćin.

On će gledaocima otkriti da je od malena znao da će se baviti muzikom, koliko mu je značila dugogodišnja saradnja sa Kemalom Montenom i zašto ulogu "Fantoma iz Opere" smatra svojim "Grend slemom" a čuće se i šta o njemu ima da kaže porodični kum Svilarovih, takođe muzičar, Mladen Lukić.

Gde je gostujuća šestorka predvođena Zoricom Brunclik bila pre ove večere i kako se špijun tima So pokazao kao veliki Nikola Tesla videćete pre nego što čujete sa kojom su pesmom članovi ekipe So stigli pred Duletova vrata.

Mlad ali spretan i okretan Dušan je uglavnom zaslužio komplimente mada "direktor kombinata" Joksimović nije propustio priliku da iskritikuje njegov desert baš kao sto je Milićević komentarisao stajling svog klupskog kolege, dok su vojvođanske špecije mladog domaćina najviše bile po volji Zorici, Mariji, Borisu i trećoj predstavnici Frajli, Neveni.

Koga je Dule prozvao za sledećeg domaćina i kako je završeno ovo zanimljivo veče videćete u sledećoj epizodi serijala Na večeri kod!