Čitaj mi!

Na večeri kod: Zija Valentina

Večiti dečak sarajevske muzičke scene, osnivač i vođa grupe Valentino, Zijo se pokazao kao šarmantan, duhovit i vrlo snalažljiv domaćin a usput je svojim pesmama i oduševio članove Biber ekipe.

Zijo se podsetio rodnog Sarajeva, muzičkih početaka ali i otkrio zašto misli da su muškarci bolji kuvari i priznao kakav je džentlmen. Njegova lepša polovina, glumica Marta Keler je ispričala kako su se ona i poznati roker upoznali, pa i objasnila koliko su supružnici različitog temperamenta.

Zijo je i na pijaci bio duhovit kakav jeste dok su i njegovi gosti ostali verni tradiciji pa se ni ovoga puta nisu skupili svi u isto vreme.

Koga su tražili u Escape room-u i kako su se snašli u ovoj sve popularnijoj "Igri bekstva iz sobe" videćete pre prave bosanske večere koju im je Zijo priredio.

Da li je krompir samo dekoracija uz meso, kakve su japanske baklave i kako se na španskom kaže friteza čućete tokom večere na kojoj su Neda Ukraden, Vanesa Šokčić, Jelena Jovičić, Frano Lasić, Zvonko Marković i Slobodan Šarenac zaista uživali a koga je i zašto Ziki izabrao za sledećeg domaćina... pogledajte u ponedeljak Na večeri kod Zija Valentina.