Čitaj mi!

Ja volim Srbiju

Vaja Dujović, Stefan Milenković i Danilo Ikodinović, nadmetaće se ove nedelje u znanju sa Željkom Rebračom, Majom Ognjenović i Kikijem Lesendrićem.

Omiljeni porodični kviz "Ja volim Srbiju" u svakoj epizodi otkriva zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji. Takmičari su šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima.  Uz podršku kapitena timova i publike, poznata TV lica pokušavaju tačno da odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina.

Kapiten plavog tima je dr Nele Karajlić i u svoj tim doveo je našeg najpoznatijeg virtuoza na violini Stefana Milenkovića, mladu i talentovanu glumicu Vaju Dujović i legendu naše vaterpolo reprezentacije Danila Ikodinovića.

Crveni tim predvodi Nenad Okanović i za njegov tim ove nedelje će se u kvizu "Ja volim Srbiju" boriti legenda jugoslovenske i srpske košarke Željko Rebrača, naša reprezentativka u odbojci Maja Ognjenović i frontmen grupe Piloti, Zoran Kiki Lesendrić.

Specijalni gost u muzičkoj rundi je Cezar Garsija, sa Kube.

Sedam igara i šest muzičkih rundi, donose zanimljivo i do kraja neizvesno drugarsko i veselo nadmetanje u znanju, puno preokreta.

Reditelj: Darko Kamarit