Čitaj mi!

Kuhinja moga kraja

Slažu li se kuvanje i poentles?

Četvrta učesnica najpopularnijeg kulinarskog šoua Kuhinja moga kraja je Dragana Milosavljević iz Zabrege pored Paraćina. Ova 51-godišnja domaćica ugostila je svoje drugarice u domaćinstvu autentične lepote.

Dragana je higijeničarka tj. popularna "tetkica" u Ekonomskoj trgovinskoj školi u Paraćinu. Tiha ali radoznalog duha, u okviru svog domaćinstva uredila je i etno kutak na koji je naročito ponosna. Deo tradicije je i poentles koji najviše voli da radi u slobodno vreme, ali je najpoznatija po sitnim kolačima i slanim delikatesima.

Zajedno sa suprugom, kada su sinovi odrasli, sve više vremena provodi u prirodi u spravljanju domaćih specijaliteta. Živopisno domaćinstvo, priroda i trpeza postavljena tik pored reke, autentičan su doživljaj koji će njene nove drugarice dugo prepričavati.

U novoj sezoni, najinteresantnijeg kulinarskog rijaliti šou programa - Kuhinja moga kraja, pratićete sedam novih takmičarki, izuzetnih domaćica i uspešnih žena iz raznih krajeva Srbije, koje će kroz putovanje i druženje otkrivati jedna drugoj recepte, interesantne ljude i mesta odakle dolaze. One će sa radošću podržavati jedna drugu u takmičenju za nagradu od 200.000 dinara, koju osvaja domaćica koja je po ocenama svojih saputnica i suparnica spremila najbolji ručak i ostavila najbolji utisak.

Dogodovštine naših sedam domaćica, pratite svake nedelje u emisiji Kuhinja moga kraja od 15h i 30 min, na Prvom programu RTS.