Čitaj mi!

Beogradski mostovi i splavovi

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,

Kultni splavovi se prodaju, vlasti ponovo najavljuju red u priobalju Beograda, da li će šetači ponovo videti Savu i Dunav s keja? Najavljeno je i rušenje Pančevačkog mosta, zašto je Beogradu potreban novi most i zbog čega stari ne može da se sanira? Na ova pitanja odgovara gradski urbanista Marko Stojčić.

Kroz šta sve prolaze oni koji sumnjaju da su zaraženi koronom. Prošli smo njihov put od kovid ambulanti, preko laboratorija do kontrola nakon prležane bolesti.

Istražujemo čemu služi "školski dinar" i koliko zapravo iznosi. Znaju li roditelji šta plaćaju i gde odlazi novac?

Ništa lepše od prve jutarnje kafice, a, znamo li kakvu kafu pijemo? Da li je kvalitetnija ona iz radnje ili ona koju sami sameljemo? Šta nude mali proizvođači? Koliko će novo poskupljenje da utiče na kvalitet, raspitivali su se reporteri Beogradske hronike.

Kako možete da saznate ko su najveći online prevaranti? Razgovarali smo sa prevarenim mušterijama i onima koji su napravili spisak od 400 online lažnih trgovaca.

Zašto stanovnici naselja Medaković 3 tvrde da nemaju redovan rani jutarnji gradski prevoz. Pričali smo sa njima i proverili u GSP-u.

Naš gost je muzičar Petar Zorkić. Dolazi uoči izložbe svojih neobičnih crteža, razgovaramo o slikanju i muzici.

Urednik i voditelj emisije Ana Manojlović.