Čitaj mi!

Kovid ambulante pod pritiskom

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,

Kakva je situacija u kovid ambulantama u Beogradu? Koliko dnevno pacijenata prođe kroz njihove oridinacije? Kako je organizovan posao i koliko zbog korone ispaštaju redovni pacijenti? Gosti su lekarke iz ambulanti u Zemunu i sa Voždovca.

U Beogradu postoje naselja koja od Građevinske direkcije Grad Beograd nikada nije preuzeo u svoju nadležnost. Naši novinari istražuju koliko je takvih naselja, kakve posledice imaju zbog neregulisanog statusa i kako se sa tim problemima nose u svakodnevnom životu.

Posle incidenta u Lastinom autobusu, kada je jedan putnik držao ostale kao taoce i maltretirao ih na međunardnoj liniji u Nemačkoj, istražujemo kakva je bezbednosna politika autobuskih prevoznika. Ko kontroliše i kako prtljag putnika i da li ovakve scene mogu lako da se ponove?

Šta je obramica? Zašto su je nosile samo žene i šta iz njenog oblika i materijala od kojeg je napravljena možemo da naučimo o istoriji nekog naroda. Gost Beogradske hronike, je autor izložbe "S obramicom na put" Marko Stojanović.

Urednik i voditelj Ana Manojlović.

Beogradska hronika Beogradska hronika

Autor:
RTS

Beogradska hronika uvek na strani građana. Reporteri na licu mesta, aktuelne teme, važni događaji, ekskluzivni gosti. [ detaljnije ]