Čitaj mi!

Ja volim Srbiju

Voditeljka Dragana Kosjerina i kapiteni Nenad Okanović i Nele Karajlić, spremni su da vas zabave i razonode u novoj TV za sezoni omiljenog porodičnog kviza nedeljom uveče na Prvom programu RTS- a.

Crveni tim: Miša Mijatović (kompozitor i virtuoz na harmonici), Snežana Đurišić (estradna umetnica) i Milan Popović (autor i voditelj emisije "Moja dedovina").

Plavi tim: Miloš Mićović (maneken i bivši Mister Srbije), Đorđe David (frontmen grupe "Generacija 5" i estradni umetnik) i Jovana Jelovac Cavnić (glumica).

Specijalni gost u muzičkoj rundi je i predsednik Svetske organizacije pantomimičara i glumac Marko Stojanović.

Kolažna emisija "Ja volim Srbiju", kombinacja muzičko-zabavne emisije i kviza znanja, od prve sezone emitovanja postala je omiljeni TV sadržaj auditorijuma RTS- a. Nakon pet ciklusa, ove jeseni je na redu je 36 novih epizoda porodične emisije, koja predstavlja Srbiju kroz zanimljive takmičarske igre.

Kroz raznovrsne igre, pesme i zabavu, u svakoj emisiji takmiče se dva tima - crveni i plavi, u kojima su po tri poznate ličnosti iz naše zemlje. Kapiteni timova udružuju snage sa svojom publikom u borbi za pobedu.

Svaka igra je vremenski ograničena, laka i zabavna. Neke od njih, verovatno ste i sami igrali sa svojim prijateljima. Fokus ovog zabavnog programa je na zabavnom izazivanju lepih uspomena, slavljenju naših znamenitih sunarodnika i na podsećanju - zašto sve volimo svoju zemlju.

Neke od igara su: "Film i televizija", "Pogodi pesmu", "Osnovna škola", "Poznati sunarodnici", "Riznica", "Rođendanska žurka", "Slušajuća muzička runda", "Točak sreće"... U petoj sezoni umesto "Riznice" i "Osnovne škole", takmičari su se nadmetali u igrama: "Zanimljiva geografija" i "Ispeci, pa reci"...

Voditeljka Dragana Kosjerina, u saradnji sa sa Neletom Karajlićem i Nenadom Okanovićem i tokom nove TV sezone potrudiće se da se zabavite i razonodite, uz muziku i odličan humor a uz ovaj kviz zajedno ćemo se ponovo svi podsetiti ili nešto novo i zanimljivo saznati o našoj zemlji ili o njenim znamenitim stanovnicima...

Prva epizoda popularnog porodičnog kviza nedeljom uveče "Ja volim Srbiju" u novoj TV sezoni, biće emitovana 26. septembra u 20.57, RTS 1

.