Čitaj mi!

Kuhinja moga kraja

U nedelju, 26. septembra predstaviće nam se Jelena Jevtić Jovanović (39), medicinska sestra iz Krajkovca, živopisnog mesta na pola puta između Niša i Prokuplja. Uz podršku supruga, tri sina i roditelja, ova mlada žena u svom kraju, poznatom po uzgoju višanja, važi za pravu majstoricu u pripremi tradicionalnih jela, ali i raznih vrsta slatka, likera i sokova sa bogatih plantaža voća - višanja, šljiva i trešanja koje porodično svi ukućani održavaju.

U novoj sezoni, najinteresantnijeg kulinarskog rijaliti šou programa "Kuhinja moga kraja", pratićete sedam novih takmičarki, izuzetnih domaćica i uspešnih žena iz raznih krajeva Srbije, koje će kroz putovanje i druženje otkrivati jedna drugoj recepte, interesantne ljude i mesta odakle dolaze.

One će sa radošću podržavati jedna drugu u takmičenju za nagradu od 200.000 dinara, koju osvaja domaćica koja je po ocenama svojih saputnica i suparnica spremila najbolji ručak i ostavila najbolji utisak.

Drugarice je dočekala tradicionalnim i maštovito pripremljenim posluženjem. Njena blaga narav i uvek prisutan osmeh na licu, pored bogate trpeze i srdačne porodice, su ono što je na njene nove drugarice ostavilo najjači utisak tokom serijala.

Dogodovštine naših sedam domaćica, pratite svake nedelje u emisiji Kuhinja moga kraja od 15h i 30 min, na Prvom programu RTS.