Čitaj mi!

Lažne vesti u rukama 12 ljudi

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,

Ko je "tuce ljudi" koji stoje iza lažnih vesti o koroni i vakcinaciji? Koliko su zaradili na lažnim vestima i kako im mi pomažemo u tome? Gošća Beogradske hronike je Ana Mirković, sa Instituta za digitalne komunikacije.

Nikada dovršena zgrada u samom centru Beograda na Zelenom vencu izgleda konačno dobija svoju namenu. Naši reporteri istražuju kada će biti završena i koje još zgrade u Beogradu nikada nisu izgrađene do kraja. Saznajte da li su opasne, koliko ih ima, koliko dugo tako stoje, kakav im je status i kako može biti rešen.

U emisiji pogledajte i koliko dece je potrebno da ima neko naselje, da bi se sagradili škola i vrtić. Ko odlučuje o tome i kako se prave prioriteti.

Obišli smo i zgradu na Novom Beogradu u kojoj je jedan stan pretvoren u golubarnik. Videćete šta kažu komšije, a šta komunalna milicija.

Istraživali smo zašto su stanovi u prvoj polovini ove godine najprodavaniji u Zemunu. Šta nudi ova opština, što nemaju druge.

Bili smo u glavnom gradu Francuske. Videćete zašto je grob Džima Morisona još uvek jedno od pet najposećenijih mesta u Parizu.

Saznaćete i kako je izgledao triatlon koji se održao juče na Vlasinskom jezeru. Gosti Beogradske hronike su pobednik trke Ognjen Stojanović i direktor trke Saša Đorđević.

Sa vama u studiju Ana Manojlović.