Упс! У проблему сам - Проблеми комуникације

Зашто је комуникација један о кључних проблема у адолесценцији? С ким је то младима тешко да комуницирају? Стручњаци тврде не само са родитељима и другим одраслим особама, већ и са вршњацима. Зашто су млади све чешће усамљени у групи?

Од чега све зависи комуникација, у којим ситуацијама је она компромитована и која је улога друштвених мрежа у томе, чућете од психолога и психоаналитичара Весне Брзев-Ћурчић. Ученици Десете гимназије "Михајло Пупин" одговараће на питања како се постаје популаран у друштву и због чега се људи исмејавају.

Глуме: Нина Срдић Хаџи-Нешић, Ана Нинковић, Николина Кокунешовски, Ђорђе Мишина, Алекса Јовановић, Сергеј Бојовић, Ана Шкиљевић, Алекса Петровић, Андреа Симоновић, Невена Ескић, Милена Радованчев, Балша Лековић, Никола Бићанин, Настасија Леонтијевић, Лука Јовановић, Лазар Шљукић, Катарина Димитријевић, Јелена Ступљанин, Јасмина Вечански, Мила Манојловић, Никола Фишековић.
Сценарио: Маша Вујошевић, Милица Јевтић, Исидора Милосављевић, Филип Грујић, Андрија Илић, Дејан Прћић и Тамара Вешковић
Редитељ Маша Вујошевић