Моја генерација Z, 1-22

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", генерацији "Z", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години змаја по кинеској астрологији).

У првој епизоди серије, која носи назив "Повратак у школу - плава смена" упознајемо ликове из преподневне, плаве смене. Бојана се из Сремске Митровице доселила у Београд. Припрема се за први дан у новој школи, бринући се да ли ће се прилагодити новом друштву. Када стигне у нову школу, брзо схвата да неће лако наћи пријатеље, и затиче панику међу ђацима јер им се ове године мења разредни старешина. Како су се и плашили, добили су баш најстрожијег. Зато одељење одлучује да направи протест. Бојана им предлаже како: да окрену клупе од табле и да "окрену леђа школском систему".

Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Режија Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић